Paylaşmak Güzeldir

10 Kasım 2013 Pazar

Legwear4Men - Erkekler için külotlu çorap

Son zamanlarda özellikle İngiltere, Almanya ve Amerika Birleşik devletlerinde çeşitli modacılar tayt ve külotlu çorapları erkek modasının bir parçası haline getirmeye çalışıyor. Şu ana kadar bundan büyük bir başarı sağlayamadılar ama yavaş ve derinden de olsa erkekler için külotlu çorap, dizüstü ve dizaltı çorap üreten firmaların ve bunların satışını yapan mağazaların sayısı artışta. Bu mağazalar sadece fonksiyonellikleriyle değil tasarım ve şıklıklarıyla da erkeklere hitap eden ürünler pazarlıyorlar. Bütün bu gelişmelere rağmen erkekler için külotlu çorap tartışılan bir konu olmaya ve külotlu çorap giyen erkekler de erkeklerin yaygın bir şekilde kabullenemedikleri bir olgu olmaya devam ediyor. Amerika ve ingiltere'de bile tartışmalı olan bu konuda Türkiye'nin çok daha iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz elbette. Rahatlık veya sağlık amacıyla dahi olsa erkekler için üretilen çorapları almak isteyen beylerin hemen hemen tek seçeneği internet üzerinden yurt dışından sipariş vermek. Blog'a çok değerli katkılarını sunmaya başladığından beri Mantyhose Çorap'tan üstüne eğilmesini istediğim konulardan birisi de arzu eden erkeklerin bu ürünlere en kolay nasıl ulaşacağını anlatması ve tecrübesini bizlerle paylaşmasıydı. Her zaman olduğu gibi beni yine hayal kırıklığına uğratmadı ve mükemmel yazılar yazmaya devam ediyor. 


    İnternet üzerinden çorap alışverişi yapabileceğiniz tedarikçi firmaları tanıtırken Legwear4men firmasından bahsetmemek olmaz diye düşünüyorum.İngiliz firması olan Legwear4men birçok marka ve çeşidi bünyesinde bulundurmakta.Bazı çorapları başka firmalara üretip kendi markasını oluşturduğu gibi Çin ve Çek Cumhuriyeti gibi farklı ülkelerin markalarınıda satmakta.10 Den incelikten 100 Den kalınlığa kadar dizaltı,dizüstü ve külotlu çoraplar bakımından zengin bir çeşitliliğe sahip.Çorapların yanısıra tight,body,boxer gibi ürünleride burada bulmanız mümkün. 
    Legwear4men sitesinin ürünlerinin neredeyse tamamı erkekler için tasarlanmış.Firmanın bence en önemli markası Amerikan Comfilon çorapları.Comfilon da oldukça kaliteli ve çok zengin bir ürün çeşidine sahip.Comfilon ambalaj kalitesi ve tasarımı Daymod çoraplarının ambalajını andırıyor.Bu markanın çoraplarını da deneminizi tavsiye ederim.Firmanın satmış olduğu çoraplardan diğeri de Çin üretimi olan Doyeah markası.Açık konuşmak gerekirse Doyeah çoraplarını giyecek cesareti kendimde bulamadım.Hem ihtiyacım doğrultusunda olan ürünler değildi hemde ilgimi çekmedi desem yeri var. 
     Legwear4men' in sattığı ve benimde severek giydiğim Çek Cumhuriyeti' ne ait Aries markasının Goldwear Support Tights ürünü.Aries kendi web sitesinden satış yapmakta ama İngilizce çevirisi ve para birimi konusunda işlem yapmanız çok zor.Bu yüzden L4M' den almanız daha kolay olacaktır.Aries Goldwear 10 mmHg basınc değerinde olup külot bölümünde de özel bir panele sahip.Burun,topuk ve külot kısmı ekstra güçlendirilmiş.Alman Collanto çorabı ile neredeyse aynı özellikteler.Tek farkları Goldwear %25 elastan,Collanto ise %20 elastan içeriyor olması.Her iki çorapta gün boyun ca bacaklarınıza ihtiyacınız olan desteği verecek kalitede. 
   L4M firmasında anlatılacak daha çok fazla ürün var.Umarım okuyucularda farklı ürünler alarak yorumlarını yazarlar.L4M' den aldığım çoraplardan ve hizmetten çok memnun kaldım diyebilirim.Güvenlik sertifikası ile herhangi bir sorunu olmayan,kredi kartı ve Pay Pal ile ödeme yapabileceğiniz güvenilir firmalardan birisi.Siparişleriniz 10-15 gün gibi bir sürede PTT aracılığı ile elinize geçmekte. 
    Sizlere bahsettiğim Hosieria,UKTights,Solidea ve L4M sitelerinde ilgimi çeken ortak noktalardan birisi de sitede ürün tanıtımlarının detaylı ve fazla bilgi içeriyor olması.Sitede yer alan ürünlerin tanıtımı yapılırken kullanıcı yorumlarına da yer verilebiliyor.Bu kullanıcı yorumlarının benim ürün seçimimde önemli bir yere sahip olduğunu söyleyebilirim.Yorum yapanların samimi olduklarını ve gerçekleri yazdıklarını ürünleri kullanınca daha da iyi anladım.Bu yorumları dikkate almanızı tavsiye ederim.Bu firmalar, müşterilerinin yaptığı olumlu yorumları yayınladıkları gibi olumsuz olanlarıda yayınlamaktalar. 
    Bahsettiğim firmalar, ürünlerinin tamamını faturalı olarak gönderdiğini belirtmeden geçmeyelim.Bazı sitelerde  "Hediye" ( Gift ) seçeneğini işaretlerseniz belirli bir iskonto almanız da mümkün. 
    Bu firmalardan çorap alırken kendinize bir tane de çorap torbası almanızı öneririm. Makinada yıkamaya uygun çoraplarınızı bu torbanın içine koyarak yıkarsanız,çoraplarınızın ömrünü de arttırmış olacaksınız.Şimdiden iyi alışverişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...