Paylaşmak Güzeldir

1 Mart 2013 Cuma

Günün Çorabı - Daymod Elite 15 Mat

Bu günün çorabı Daymod Elite 15 Mat. Klasik ama şık ve pahalı bir takımı ya da elbiseyi tamamlamak isteyenler için tam biçilmiş kaftan. Profesyonel kadının, hele hele benim gibi bankada çalışan ve sık sık müşterilerle yüz yüze çalışmak zorunda olan kadınların en büyük dertlerinden birisi kıyafetlerini tamamlayacak, profesyonel imajlarını destekleyecek çorap bulmaktır. Etek-ceket kombinlerinde ya da elbise giydiğinizde çorabınızın kıyafetinizi tamamlamasını ama çok da ön plana çıkmamasını istersiniz. 

Son yıllarda desenli çoraplar özellikle de kış aylarındaki seçeneklerimizi çok arttırsa da ben kişisel olarak özellikle müşteriler ile toplantı yapmam gerektiğinde daha sade tasarımları tercih ediyorum. Bankacılık gibi ağırbaşlı bir sektörde çalışınca, müşterinin kimi zaman yüzbinlerce belki milyonlara varan kaynaklarının kaderi hakkında konuşurken bacağınızdan post modern tasarımlar ya da çiöek böcek fışkırması her zaman en iyi tercih olmuyor. 

Peki o zaman ne yapacağız? İpek matlığında, şık, ciddi ama aynı zamanda sağlam bir seçenek her zaman çorap çekmecesinde olmalı. Bu sene piyasaya çıkan bir çorap bunu başarıyor. Penti'nin bir dünya çeşidinin yapamadığını Daymod'un Elite mat serisi hem de büyük bir başarıyla yapıyor.

Elite 15 Mat'ın gerçekten çok şık bir duruşu var. Yüksek Elastan (Lycra) içeriği ile bacağı çok iyi sarmalıyor. Klasik bir çorabın rahat olduğu kadar şık ve pahalı durması her zaman kolay değil. Bu çorabı keşfedip de giymeye başladığımdan bu yana herhangi bir sarkma ya da deformasyon problemine rastlamadım. Mat görüntüsü özellikle ciddi kıyafetlerde çok iyi tamamlayıcı. Tek problem kolay bulunmuyor olması. Daymod kaliteli çoraplar yapıyor olsa da dağıtım ağı ve pazarlama stratejileri olarak Penti'nin agresifliğiyle başa çıkacak durumda değil. Ancak neyse ki internet var. Doğrudan kendi web sitelerinden ya da berniss'den toplu şekilde alabilirsiniz.

Eğer Penti Süper den sıkıldıysanız bir deneyin. Biraz fazla reklam yaptım gibi ama bu çorap gerçekten de hakediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...