Paylaşmak Güzeldir

9 Eylül 2013 Pazartesi

Külotlu Çorap Fetişi - Sıkça Sorulan Sorular 2

Geçen yazıda çorap fetişi hakkında sıkça sorulan sorulara başlamıştık. Bu yazıda Haydar Dümenlik yapmaya devam edeceğim. Daha önce ciddi çorap fetişisti olan bir erkekle beraber olan açık zihinli ama fetişist olmayan bir kadın olarak zannederim oldukça benzersiz bir tecrübem var. İşte bu tecrübemin bir kısmını bu blogda paylaşıyorum. Bir defa daha hatırlatmak isterim ki genelde kadınların ve erkeklerin jartiyer çorabı, ince külotlu çorap, ya da genel olarak külotlu çorap hakkındaki fikirleri, izlenimleri ve elbette arzuları ile kadınların hissettikleri birbirinden epeyce farklı oluyor. Bu çok normal bir şey. Çorap fanatiği erkekler size bir tavsiye: Günlük bir kıyafet ve genel olarak da çok rahat olmayan bir aksesuar olarak görürüz külotlu çorap dediğimiz şeyi. Bizden de sini hissettiğiniz kadar erotik bir nesne gibi görmemizi beklemeyin otomatik olarak.


1 – Sevgilim çorap fetişisti. Bu çok garip bir şey mi?

Öncelikle çorap ilgisi ya da ince külotlu çorabı erotik bir aksesuar olarak kullanmak hiç de alışılmadık bir şey değil. Dünyanın pek çok yerindeki erotik internet içeriği de bunu kanıtlar nitelikte. En son Japonya’da yapılan bir araştırmada en fazla takip edilen ikinci porno kategorisinin külotlu çorap ve jartiyer çorabı içeren videolar olduğu bulundu. Bunun anlamını erkek okuyucularım daha iyi anlayacakalrdır çünkü bahsettiğimiz kategorilerin içinde amatör, anal sex, BDSM gibi çok populer kategoriler de var. Yani diyeceğim o ki fetiş olsun olmasın ince çorap, nylon çorap, transparan vucudu saran giysiler her zaman erkeklerin ilgisini çeken aksesuarlardır. O yüzden bir adamın çorap ilgisini çok da garipsememek gerekir. Ancak bu demek değil ki erkeğin her fantazisini görev bilip icra edeceksiniz. Sizin de onaylamanız ve keyif almanız gerektiğini unutumayın.

2 – Külotlu çorap fetişisti bir erkeğim ve bu ilgimi sevgilime açmak istiyorum ama beni tersleyeeğinden korkuyorum ne yapmalıyım?

Sevgili okur korkmakta tamamen haksız değilsin. Her kadının ince çorap fetişine uyum sağlamasını ya da senin kadar benimsemesini bekleyemezsin. Ancak sevgiline açılmanın nispeten kolay yolları var. Öncelikle işe her çorap giydiğnide bacakalrının ne kadar güzel ve pürüzsüz göründüğünü söyleyerek iltifat etmelisin. Çorap fetişin hakkında bilgisi olmayan ve kendisi de ince çorap konusunda senin gibi düşünmeyen birini hemen yatak odasında çorap oyunları oynamaya davet edemezsin. Ancak iltifatların ve çoraplı bacaklarıyla beraber sevgilime gösterdiğin artan ilgin sevgilinin bilinç altına işleyecektir. Bir süre bu bilinç altı oyununu oynadıktan sonra spontane bir sevişme seansı oluşturup onun çoraplarını çıkartmasına fırsat bırakmadan yatağa atacaksın. İkinizin de tahrik olduğu bir ortamda bacaklarını saran ince materyalin senin ilgini ve iştahını arttırdığını tecrübe etmek ikna konusunda daha az zorluk yaşamanı sağlayacak emin olabilirsin.

3 – Kadınlar da külotlu çorap fetişisti olabilir mi?

Elbette olabilir ama erkekler arasında olduğu kadar yaygın değildir. Aslına bakarsanız hemen hemen tüm kadınlar kaliteli bir çorabın üstünden bacakalrının okşanmasından zevk alırlar. Nasıl ki erkek kaygan ve bir yandan herşeyi gösteren ama aynı zamanda tam erişimi engelleyen külotlu çoraplara dokunmaktan hoşlanıyorlarsa kadınların da çoğu bacaklarına ilgi gösterilmesinden hoşlanırlar. Ancak kadının tüm ilginizin bacakalrına kayacağından, geri kalanını unutacağınızdan korkacağını aklınızdan çıkartmayın. Uzun lafın kısası çorap bedava değil, giyene de ilgi göstermen lazım.


4 – Külotlu çorap fetişistiyim. Bu sapık olduğum anlamına mı gelir?

Aslında teknik oalrak sapkın cinsel zevkleriniz olduğu anlamına gelir ancak bu kimseye sapık damgası vurulmasını haklı çıkartmaz. Başka bir insana ve kendine zarar vermediği sürece, gönüllü ve keyif alan bireyler tarafından uygulandığı takdirde hiç bir cinsel fantazi sapıklık değildir. Ancak bunu aklımızın bir köşesinde tuıtarken aynı zamanda külotlu çorap fetişinin toplumun tamamı tarafından normal karşılanacak bir davranış biçmi olmadığını da aklınızdan çıkartmayın. Bu söylediğim sadece külotlu çorap fetişi için değil hemen hemen tüm alışılmadık cinsel zevkler ve fantaziler için geçerlidir.

1 yorum:

  1. Bende bir çorap fetişistiyim ve bu sorular oldum olası beynimi kemiriyordu. Cinsel hayatımda partnerime açmaya utandığımdan ' Sapık! ' damgası yemekten korktuğumdan çorapsız şekilde atıyordum yatağa... Bu ve bundan önceki yazınız inanın beni çok rahatlattı, rahatlatıcı yazınızın verdiği cesaretle verdiğiniz tavsiyeleri uygulayarak birdahaki cinsel aktivitede rüyalarıma bile giren bu gizli fantazimi ortaya çıkartacağım. :) Çok teşekkürler Seval hanım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...