Paylaşmak Güzeldir

2 Eylül 2013 Pazartesi

Külotlu Çorap Fetişi Sıkça Sorulan Sorular 1

Artık zamanı geldi. Bir çorap fetişi yazısı yazdım ve blogu okuyan herkes beni çorap fetişisti zannetmeye başladı. Bloga başladığımda yazmıştım. Benim külotlu çorap ile olan ilişkim biraz love-hate ilişkisi gibi. İşim gereği düzenli olarak giymem lazım ama üniversiteden mezun olmadan önce neredeyse hiç giymezdim. Ve allah biliyor ya külotlu çorap dünyanın en rahat kıyafeti değil. Ama günlük hayatımın da bir parçası. Şıklığımın da olmazsa olmazı. O zaman sevmeyi öğrenmem ve olabildiğince fazla faydalanmam lazım. Ben de öyle yapıyorum. Elbette günlük hayatında sık sık külotlu çorap giyen br kadın olarak bu ince naylon parçası üzerine epeyce düşünme zamanım da oluyor. Kısacası külotlu çorap fetişim yok ama külotlu çoraplı bacakları seksi bulan erkekleri de anlıyorum. Şimdi size külotlu çorap fetişi üzerine bir soru cevap yazısı sunuyorum. Hem erkek arkadaşı ya da kocası çoraplara ilgi gösteren ama bunun karşısında ne yapacağını bilemeyen kadınlar için hem de külotlu çorapları büyüleyici bulan erkekler için.

1 - İnce çorap giymiş bir kadının bacaklarına bakmaya doyamıyorum. Bende külotlu çorap fetişi mi var?


Şimdi kadınlar olarak birbirimize yalan söylemenin anlamı yok. Bir çift ince çorapla bezenmiş bacak gerçekten de seksi bir görüntü ve bunu biliyoruz. Erkekleri etkilemenin bu en kolay yollarından birisini alabildiğine de sömürüyoruz. O yüzden külotlu çorap giymiş bir kadını ve bacakalrını seksi bulmak ve bundan etkilenmek gerçekten de çok normal. Ama eğer gerçekten fetişist olup olmadığını merak ediyorsan şu testi uygulaman gerek: Külotlu çorap görmeden, ya da düşünmeden tahrik olamıyor musun? 

Eğer bu soruya evet cevabı veriyorsan o zaman tam anlamıyla bir külotlu çorap fetişisti olabilirsin. Fetişin tanımı aşağı yukarı şudur. Fetiş objesi tüm cinsel uyarımın merkezi haline gelir, fetişist fetiş objesini düşünmeden ya da objeyi erotik pratiklere ya da fantazilere dahil etmeden tam anlamıyla tatmin olamaz. Bunu külotlu çoraba uygulayalım. Eğer seks yaparken işin içine bir şekilde külotlu çorabı katmadan tam anlamıyla tatmin yaşayamıyorsan o zaman gerçekten de çorap fetişistisin demektir. Eğer külotlu çorap ile olan ilişkin görüntüsünü ve dokusun seksi bulmak, bir aksesuar olarak külotlu çorabı sekse dahil etmeyi arzu etmekten ibaretse o zaman senin hakkında söylenebilecek en ağır tabir sağlıklı bir fantazi dünyan olduğu olabilir. 

2 - Gerçek bir fetişistim ve utancımdan bunu kimseye söyleyemiyorum.


Türkiye'de fetişist olmak hiç de kolay bir şey değildir. Fetişle ilgili online topluluklar genelde pornografik ve bayağıdır. Ve çorap fetişinizi partnerinize anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Ama bu durumunuzdan dolayı üzülmeniz ya da utanmanız gerektiği anlamına gelmemeli. Külotlu çorap fetişi bir sapıklık ya da ahlaksızlık değildir. Bu sadece cinsel hayatınıın biraz daha farklı ve kimbilir belki de daha renkli olduğu anlamına gelir. Asla cinsel kimliğinden utanma. Ve eğer sen biraz dizginlemeye razı olursan emin ol cinsel hayatına biraz naylon katmaya razı bir kadın bulabilirsin. Aslında seni seven herhangi bir kadını rahatlıkla zamanla cinsel yaşamınıza daha fazla külotlu çorap katmayı becerebilirsin. Ama her kadın ya da her erkek her fetişi kabullenecek diye bir kural yok. O yüzden eğer bunu kabullenmekte zorlanacak olursa sevgiline karşı kötü hisler hissetmemelisin. Uzun lafın kısası, asla ve asla küotlu çorap fetişin olduğu için utanmamalısın ve bu zevkini partnerlerinle paylaşmaktan çekinmemelisin.

3 - Sevgilimin külotlu çorap fetişi var. Ama ben bunu paylaşmıyorum. Ne yapmalıyım?


Ahh. Zor bir durum gerçekten. Ancak şunu bilmelisin ki fetiş sahibi insanların cinsel yaşamı çeşitliliğe ve ilginçliklere daha açıktır. İnan bana sen cinsel hayatınıza biraz külotlu çorap katmaya razı olursan sana tapan bir adam elde etmiş olacaksın. Fetiş objesine rıza gösteren bir partner bulan bir erkeğin ne kadar minettar ve senin zevkine ve tatminine ne kadar odaklı olacağını tahmin bile edemezsin. Mesele dengeyi bulmakta. Dikkat etmen gereken şey fetiş sahibi bir adamın fetiş objesine fazla odaklanma tehlikesinin her zaman olduğudur. Onu külotlu çorabın kadar bacakların ve senin geri kalanınla da ilgilenmesini sağlamak senin görevin olacak. Eğer bu dengeyi sağlayabilirsen emin ol ki çok renkli bir cinsel hayatın olacak.

4 - Sevgilimin çorap fetişi var. Ona bir sürpriz yapmak istiyorum. Ne yapmalıyım?


Hiç su katılmamış bir fetişist erkek arkadaşım olmadı. Ama üniversitedeki erkek arkadaşlarımdan birisi fetiş düzeyinde olmasa da çorap düşkünüydü. İnce çorap giydiğimde ilgisini bacaklarımdan başka bir yere çekmek için uğraşmam gerekirdi. Bir gün ona sürpriz yapmak istedim. Aklıma gelen tek şey onu evde üzerimde uzun kollu sweatshirt ve uzun bir eşofman ile karşılamaktı. Surpriz ise şuydu. Eşofmanların altında sadece ince siyah çorap giymiştim. Bu sürprizin etkisi inanın bana kapıyı dünyanın en seksi iç çamaşırı ile açmaktan daha fazla olmuştu. Siz de benzeri bir yolu seçebilirsiniz. Hiç beklemediği, ummadığı bir anda sizi soyarken külotlu çorapla karşılaşması, çorabın altında bir şey olmaması kadar etkili bir sürpriz zor bulunur. Eğer biliyorsan sevgilinin en sevdiği çorap türünü geçir bacaklarına. Üzerine de çorabın varlığını göstermeyecek kadar uzun bir şeyler giy. Ve sürprizin etkisini göstermesini bekle...

19 yorum:

  1. seninle bu çorap konusu hakkında uzun uzun konuşmayı gerçekten çok isterdim:) ben de yukarıda bahsettiğin kişilerden biriyim, ki zaten sende çoktan anlamışsındır:)

    YanıtlaSil
  2. Nedim bey,

    açıkçası ilginizin beni şımarttığını söyleyebilirim rahatlıkla...

    YanıtlaSil
  3. sizi ufakta olsa şımartabildiysem ne mutlu bana. bu düşüncedeki birisi her zaman hayalim olmuştur. biliyorsunuz ki bizim kadınlarımızla herşeyi rahatça konuşamıyoruz malesef

    YanıtlaSil
  4. keşke bi e-mail atabilsen bana :)

    nedimaydinlandi@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Hayallerim külotlu çorap fetişizmi üzerine kurulu desem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de seks dünyam ince parlak külotluçoraplar üstüne kurulu:)

      Sil
  6. Adnan Bey, külotlu çorap ilgisi gerçekten de insanların zannettiğinden daha yaygın. Bu ilginiz ve fantazilerinizde yalnız değilsiniz

    YanıtlaSil
  7. Seval selamlar,
    çok güzel bir blog, erkeklerin ilgisini farkettiğin ve kadınlar için de önemli olduğunu yazıların gibi ender de olsa gördüğümüz bu ilgimiz üzerine vakit harcaman bile memnuniyet verici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadir, bu güzel yorum için teşekkürler

      Sil
  8. http://kirmizidivan.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. benden de kulak tecavüzü üzerine bir yazı buyrunuz http://kirmizidivan.blogspot.com.tr/2015/03/kulak-tecavuzcusu.html

    YanıtlaSil
  10. Şu güzel ülkenin güzel kadınlarının başına ne geliyorsa zavallı adamcağızlarımızı anlayamadan yargıladıkları için geliyor. Sonra vay efendim ben bu herife yıllarımı verdim o bi başkasının peşinden gitti :) Gider tabii senden istediği sadece yılların değil ki... Ilgi sevgi şefkat anlayış ve tabii ki kadınlığın...
    Erkek arkadaşımın da külotlu coraplara inanılmaz bir ilgisi var ve bunu bildigimden hem kendimi hem de onu mutlu etmek icin sık sık iliskimize dahil ediyorum :) Sanırım ilk defa da benim gibi düşünen bi hatunun varlığından haberdar olmak beni mutlu etti :) başta ben de konudan bihaberdim ve hep yabancı forumları okuyordm erkek arkadasimi nasil daha fazla mutlu edebilecegimi bulmak için ilk kez bi türkçe kaynağa denk geldim :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. Benim külotlu çorap fetişim var nasıl geçer biliyor musun

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...