Paylaşmak Güzeldir

3 Eylül 2013 Salı

Külotlu Çorap Giymek İçin On Neden

İnce çoraptan nefret eden çok kadın var. Ben de iş hayatına girene kadar o kadınlardan biriydim. Ama hem iş hayatının zorlaması ile hem de zamanla yetişkin erkeklerin beklentilerini ve arzularını zamanla daha iyi anladığım için külotlu ince çoraptan artık eskisi kadar nefret etmiyorum. Hele doğru seçilmiş bir çift çorabın eşiniz ya da partneriniz üzerinde yapacağı etkiyi gördükten sonra böylesine güçlü bir silahı teslim etmeye niyetim yok. Ancak yine de ikna edilmeye ihtiyacınız varsa buyurun size külotlu çorap giymek için tam on sebep.

1 - Külotlu çorap kusurları örter. Ten renginize göre seçilmiş bir çorap, ya da siyah ince külotlu çorap bacaklarınızdaki ufak tefek renk farklılıklarını, lekeleri saklamak için birebir olabilir. Daha büyük kusurlar ya da geçici yara izlerini ise opak çoraplar ile saklarsınız. bir iki gün gecikmiş ağdanın sizi utandırmasını engellemek için sarılacağınız siyah opak külotlu çoraba değinmeme gerek bile yok sanırım.

2 - Külotlu çorap bacaklarınızı daha şekilli gösterir. Elbette eğer doğru çorap tercihini yaparsanız. Aşırı parlak olmayan lycra oranı yüksek bir çorap ışığı yansıtarak bacaklarınızın kıvrımlarını ön plana çıkartır. Bacaklarınız ince ve baldırlarınız da çok düz ise parlak bir çorap giyerek bacaklarınızın daha şekilli gözükmesini sağlayabilirsiniz. Eğer bacaklarınız kalınsa siyah ya da ten renginizden daha koyu bir ten renginde ama mat bir çorap giyerek bacaklarınızı inceltebilirsiniz.

3 - Külotlu çorap dolaşıma destek verir. Yeni teknolojiler ile üretilen bacağı sıkı sıkı saran ve aşağıdan yukarıya duğru değişen miktarlarda basınç uygulayan çoraplar ile bir yandan şıklığınızdan ödün vermezken bir yandan da varis tehlikesini azaltabilirsiniz.

4 - Külotlu çorap modadır. Sayıları artan çorap öarkaları ve genişleyen koleksiyonlar sayesinde her kıyafeti tamamlayıcı ama herkesin bacağında bir eşini görmeyeceğiniz çoraplar ile desenden desene koşup bayatlamış elbise ve eteklerinizi tekrar "in" yapabilirsiniz.

5 - Külotlu çorap ilgi çeker. Doğru çorap seçimi ile hemen hemen tüm erkeklerin aklını başından alabilirsiniz. Dikkatlerini dağıtıp iradelerini zayıflatabilirsiniz. Sizin için sadece bir kıyafet olan ince çorap erkekler için tam bir erotik afrodizyak meyvedir.

6 - Külotlu çorap dokunmak içindir. Eğer sevgiliniz bacaklarınıza ilgi göstersin isterseniz tek yapmanız gereken şey kaliteli bir ice çorap giymek ve akşam eve geldiğinizde üzerinizden hemen çıkarıp atmadan sevgilinizin yanına otırmaktır. Sevgilinizin elleri otomatik olarak bacaklarınıza yönelecek.

7 - Külotlu çorap seksidir. Elbette her külotlu çorap seksi değildir. Ancak kaliteli bir çorap hem dokunuş hem de görünüş bakımından seksidir. Bir yandan hiç bir şeyi gizlemezken öteki taraftan teniniz ile sevgilinizin dokunuşu arasında bir bariyer kurar. 

8 -Külotlu çorap çıkartmak içindir. İnce külotlu çorabını ya da jartiyer çoraplarını yavaşça sıyıran bir kadı kadar davetkar ve baştan çıkarıcı görüntü zor bulunur.

9 - Külotlu çorap dokunulmak içindir. Kaliteli bir çifh külotlu çorabın sardığı bacaklarınız nazik bir okşamaya karşı daha duyarlı hale gelecektir. O hafif gıdıklanma hissi bacaklarınızdan yukarı doğru süzülecek ve belki de ince çoraplara erkeklerin duyduğu ilginin tek taraflı olmak zorunda olmadığına karar vereceksiniz.

10 - Külotlu çorap şıklıktır. Elbette her durum ve her kıyafeti çorapla daha şık hale getiremezsiniz. Bir açıkhava kokteyline giderken giyeceğiniz kokteyl elbisesi yanında bir çift çıplak bacak ister mutlaka. Ancak çoğu durumda giymeniz için size uygun bir çorap mutlaka vardır. Şıklığınızı arttırmk ve kıyafetinizi daha üst sınıf göstermek için iyi bir çorap seçimi çok işinize yarar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...