Paylaşmak Güzeldir

30 Eylül 2013 Pazartesi

Külotlu Çorap Fetişi (3)

Külotlu çorap fetişi ile ilgili yazılarımdan beri siteye gelen ziyeretçi sayısı artmakla kalmadı aynı zamanda ziyeretçi profili de değişti. Anlıyorum ki aramızda pek çok çorap fetişisti var. Öncelikle teveccüh edip siteye gelen tüm meraklılara teşekkür ediyorum. Bu site bir erotik paylaşım sitesi, ya da pornografik resimlerin yer aldığı bir galeri değil. Özel mesaj ile benden bacakalrımın resmini isteyenlere de ilginiz için teşekkür ederim demekten başka çarem yok. Gururumu okşuyorsunuz ama internette muhteşem bacaklı onca kadının çoraplı resimleri dururken benim normal bacaklarımı ne yapacaksınız allah aşkına?
Bu blogda erotik resimler paylaşmıyorum ama daha erotik resimlerin ve paylaşımların yer aldığı iki blog da açtım. Bu bloglardaki yazıları ve resimleri ben oluşturmuyorum. Çorap ilgisi beni de aşan bir erkek arkadaşım (sevgilim değil) yazıyor. Bu siteye uğradığınızda eğer yeteri kadar erotik külotlu çorap resimleri, ya da külotlu çorap fetiş paylaşımları bulamadığınızı düşünüp hayıflanıyorsanız aşağıda linkini verdiğim üç site sizi bir süre idare edecektir.

Bu sitede softcore erotik külotlu çorap resimleri var daha çok.

Bu da yukarıdaki siteye çok benzer ama daha fazla resim var. İngilizce

Bu da paylaşım yapıp kendi resimlerinizi de yükleyebileceğiniz bir külotlu çorap galeri sitesi. Üye olmak bedava. Her gün fotoğraf ve albüm sayısı artıyor

3 yorum:

  1. Fetish ilgimize karşılık vermek isteyecek bayan partner bulabilsek çok daha keyifli anlar yaşanabilir

    YanıtlaSil
  2. Vallahi Adnan bey gönlünüze göre olsun diye dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...