Paylaşmak Güzeldir

16 Nisan 2014 Çarşamba

Penti Premier Serisi Külotlu Çoraplar'da İndirim Kampanyası


Bir süre önce bu blogu daha da fazla reklam panosuna çevirmemek için çeşitli kampanyalar'dan sizi haberdar edebilmek için kardeş bloglar açmaya başladım. Bunlardan ilki sık sık indirim ve fırsat kampanyaları düzenleyen Penti'nin faydalanılabilecek kampanyalarını duyurduğum Penti Külotlu Çorap İndirim blogumdu. Ancak arada sırada gerçekten daha önce de üstünde durduğum çorap modellerinde bir kampanya söz konusu olduğunda buraya da taşımaya devam edeceğim.

Geçen gün posta kutuma düşen Penti ilanı tam da beklediğim haberdi. Penti premier serisi çoraplarda ikinci ürüne yüzde elli indirim kampanyası başlattı. Buna sadece premier serisi külotlu çoraplar değil aynı zamanda premier seriinden çıkan aynı dokudaki soket ve dizaltı çoraplar da dahil. Hali hazırda Premier serisi iyi bir kalite fiyat dengesi sunarken şimdi gerçekten kçırılmaması geeken bir fırsata dönüştü.

Henüz daha premier serisi ile tanışmamışlar için kısaca tanıtayım. Daha fazla bilgi için blogdaki yazılara göz atabilirsiniz. Göreceğiniz gibi Penti Premier serisi için az zaman harcamadım. Premier serisi yüksek elastan oranı ile bacakalrı iyi saran ancak Penti ve diğer markaların genelde FİT adını verdikleri seriler gibi fazla parlak olmayan bir çorap. Külot kısmı tamamen şeffaf (sadece orta dikiş yeri var ama zaten sokağa da popomuzu ve cinsel organımızı açarak çıkmıyoruz. Yine de tüm bacak kısmının aynı şeffaflıkta olması oturup kalkarken ve yırtmaçlı etek ve elbiselerde, ya da cüretkar kısa elbiseler ve mini etekler ile de kullanılabilmesine olanak sağlıyor.
Burun kısmı şeffaf olduğu için açık ayakkabılarla olmasa da burun kısmı ayağı çok az kapatan ayakkabılarla, özellikle şirin babetler ve şık topuklularla rahatça kullanılabiliyor. Aslına bakarsanız eğer ten tonunuza uygun renkte olan Penti Premier 6 ya da Premier invisible külotlu çoraplarını açık ayakkabılarla bile giyebilirsiniz. Ama her zaman olduğu gibi eğer açık ayakkabı ile çorap giyecekseniz sayıları ve modelleri artan parmaksız çorapları denemelisiniz.

Uzun lafın kısası eğer Premier serisini zaten biliyorsanız çekmecenizde uygun fiyatla bir kaç Premier serisi çoraba yer aömanın tam zamanı. Yok eğer daha önce Penti Premier Serisi Külotlu Çoraplara el sürmediyseniz. Fiyatı pahalı geldiği için nispeten daha kalitesiz ve dolayısıyla konforsuz çoraplara kendinizi mahkum ettiyseniz şimdi bir değişiklik yapmanın tam zamanı. Yazın yaklaşmasından çekinip nasıl olsa giymeyeceğim demeyin. Eğer yazı çoraplardan uzak geçirecekseniz bile bir kaç çift alıp çekmeceye atmak için çekinmeyin. 

2 yorum:

  1. Açık ayakkabıyla çorap giyilmez görüşünüze katılmak mümkün değil.Bu bazı yeni yetme çok bilmiş tv modacılarının kadınların kafasına kazıdığı bir görüş.Kadın ayaklarını ve bacaklarını estetik,seksi ve çekici kılan çoraplar açık ayakkabılarla çok da güzel olur,bal gibi de giyilir.Çirkin bir ayağı bile güzel gösterebilme yeteneğine sahip çorapları açık ayakkabıyla giyilmez diye şartlandırılmış bir zihinle düşünmeyin.Tam tersi açık ayakkabılar içindeki çoraplı ayaklar nefes kesici görünüyorlar.Burunlu çoraplar konusunda ise yine yanılıyorsunuz.Burunlu çoraplar ayakların adeta doğal yapısını estetize ediyor.Ayağın parmak kısmıyla geri kalan kısmını ayırarak parmakların ayağa olan orantısal şeklini ortaya çıkarıyor.Güzel parmakların altını çiziyor ve dudaklara sürülmüş bir ruj gibi parmakların güzellini ve ayağa orantısını gözler önüne seriyor. Düz çoraplar(hele bir de parmaklar çirkinse...) ise ayağa olduğundan uzun yekpare bir görüntü veriyor,doğal estetiği,parmakların ayağa olan orantısal güzelliğini yok ediyor.Burada dikkat edilmesi gereken tek konu doğru numara ve ölçüde kaliteli bir çorap seçilmesi.Parmakları parmakların ayak bitimindeki başlangıç kısmının biraz altından kavramalı ve tırnakları tamamen kapatmalı.Çok koyu parmakları ve tırnakları tamamen göstermeyecek kadar ve bu orantıyı bozacak şekilde geniş olmamalı(işte o zaman korkunç oluyor.)Kısacası güzel ayaklar çorapsız da güzeldir ama çoraplı güzel ayaklar estetiğin ve zerafetin zirvesidir, dayanılmazdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Dünyada ne kadar insan varsa o kadar da zevk ve tercih var. Kalkıp da estetik yaklaşımınızı eleştirecek değilim elbette. Ancak bana öyle geliyor ki açık ayakkabı ile çoraba ve hele hele burunlu çoraplara sizin gibi yaklaşmak için bacaklara ve ayaklara ortalamanın üstünde bir ilginiz olması gerek. Eğer blogdaki diğer yazıları okuduysanız buna değil itiraz etmek aksine memnun dahi olacağımı tahmin edersiniz. Açık ayakkabı ile çorap bence ancak burunsuz külotlu çoraplar ya da parmaksız çoraplar ile kabul edilebilir. Burunlu çorapların bir ruj etkisi gösterdiği gerçekten çok romantik bir yaklaşım ve keşke daha fazla kadın ve erkek benzeri bir fikirde olsa ancak en azından şimdilik böyle değil. Bunu kabullenmek zor geliyor belki ama insanalrın pek çoğunun ayakalr ve bacakalr ile ilişkisi sizinki kadar nüanslı ve samimi değil.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...