Paylaşmak Güzeldir

1 Ekim 2013 Salı

Daymod 2013-2014 Kış Koleksiyonu

Bu blogu takip edenler artık biliyorlar ki eğer aradığım bir çorap türünün Daymod'da muadili varsa mutlaka onu almaya özen gösteriyorum. Fiyat-kalite performansı bence piyasadaki tüm diğer yerli markalara göre daha iyi. Penti'yi kimi zaman çeşit çokluğu nedeniyle mecburen tercih etsem de eğer elimin altında Daymod varsa bu aralar birinci tercihim Daymod.

2013-2014 Kış koleksiyonunda 23 adet birbirinden değişik ve ilginç çorap tanıttılar. Hem Facebook sayfalarında, hem de TV reklamları ile bu kış da bacaklarımızı Daymod'a teslim etmemizi istediklerini söylediler. Henüz daha bu yeni modellerin zamanı gelmedi benim için ama isterseniz hem reklam filmine hem de yeni modellere bir göz atalım, ne dersiniz?

Önce reklam filmi....

Bu kış da Daymod desen ve renkte cimrilik yapmamış gibi duruyor. Hadi şimdi de teker teker 23 yeni modelin resimlerini inceleyelim.







Aşağıdaki siyah opak külotlu çorap No Man No Cry yazısı ile hem büyük ustaya göndermede bulunurken bir yandan da feminist bir mesaj veriyor. Şıklığından ödün vermek istemeyen ama aynı zamanda feminist kimliğini de ucundan kıyısından ortaya koymak isteyen kadınlar için iyi bir tercih olabilir. 





Anlaşılan o ki bu sene opak renkli çoraplarda ve taytlarda baklava dilimi desenler yine gündeme gelecek. mavi üzerine siyah paralel kenar şeklindeki desenler göze hoş geliyor. Daymod 2013 Kış kolekssiyonunda yinelenen bir tema bu ve doğru bir tercih yapmış gibi duruyorlar.


Feminen şıklığından ödün vermek istemeyen kadınlar için kış fileleri yine kurtarıcı olacak. Önemli olan yeterli renk seçeneği ile gelip gelmeyecekleri. Deseni ile kendini belli eden bu çoraplar fazla renk seçeneği ile üretilmediklerinde sokakta caddede bol bol pişti durumuyla karşılaşılıyor.






Çorap çekmecelerinin olmazsa olmazı ince siyah külotlu çorapta Daymod bu kış çeşitli desenlerle çeşitlilik ve şıklık dozunu arttırma yolunu seçmiş. Ben kendi çekmecemde fazla desenli çorap tutmuyorum ama düz siyah külotlu çoraptan sıkılan, ancak kalın ve desenli opaklara gönül indirmeyen kadınlar için uygun bir tercih olabilir.


Tüm koleksiyonda benim favorim işte bu aşağıdaki ekose yama desenli yarı şeffaf küklotlu çorap. Benim için bir çok arzu edilen özelliği bir arada taşıyan bir çorap olmuş. Teni tamamen kapatacak kadar opak değil, desenler ile tüm bacağı kaplayan bir kalabalık yok, ve yüksek lycra oranı ile esnek.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...