Paylaşmak Güzeldir

12 Ekim 2013 Cumartesi

Opak Çorap Modası - Opak Çorap Nasıl Kombinlenir?

Büyük kısmını alıntı olarak kullanacağım yazı taa 2007 yılında kış modası hakkında yazılmış ama bir çok kısmı o derece geçerli ki burada tekrar etmekten çekinmeyeceğim. Yazının orjinaline  http://www.mordolap.com/sokak-modasi-opak-coraplar adresinden ulaşabilirsiniz. Açıkçası opak çorap modası asla geçmeyecek bir ürün ama doğru biçimde kombinlemek için kimi temel kurallara uymak zorındayız. Yanlış tercihlerle opak çoraplı liseli kız görüntüsü verebileceğimiz gibi opak çorap giymiş kız çocuğu imajı da çizebiliriz. Opak çorap kadını vezir de eder rezil de.

SİYAH OPAK ÇORAP KOMBİNLERİ

Tabi ki modanın vazgeçilmez rengi siyah, opak çorap renk seçenekleri arasında en moda ve sokak modası sayfalarında en sık rastladığım renk oldu. Şahsen, siyah opak çorap ve siyah yüksek ayakkabı kombininin çok asil ve klas durduğunu düşünüyorum.
Sokak Modasında Siyah Opak Çoraplar

GRİ OPAK ÇORAP KOMBİNLERİ

İkinci sıklıkta rastladığım renk ise gri oldu. Bundan önce gri renginin bu kış için önemli olduğunu duymuştuk. Mavinin tonları ve grinin değişik tonlarıyla beraber eşlendirilmiş. Çoğunlukla da mini elbiselerle kombinlenmiş.
Sokak Modasında Gri Opak Çoraplar

FUŞYA Ve MOR OPAK ÇORAP KOMBİNLERİ

Ayın trendi seçtiğimiz fuşya rengi sık sık karşılaştığım renk sokak modası fotoğraflarında. Ne kadar çok fuşya rengi gördüysem o kadar çokta mor rengini gördüm diyebilirim. Bu iki renk kesinlikle opak çorap trendinde en sık kullanılan renklerden.
Sokak Modasında Fuşya ve Mor Opak Çoraplar

RENGARENK SEÇENEKLER

Biraz daha uçuk ve cesur moda tutkunları ise yumuşak renkli kıyafetlerini canlandırmak için aksesuar olarak kullanmışlar renki opak çoraplarını.
Sokak Modasında Rengarenk Opak Çoraplar
kaynaklar:
thesartorialist.blogspot.com
elle.com
theminneapoline.blogspot.com
the-wayfarers.blogspot.com
facehunter.com
style-arena.jp

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...