Paylaşmak Güzeldir

18 Nisan 2015 Cumartesi

Penti Yok Gibi Külotlu Çorap

Penti bir süredir bahar ve hatta yaz aylarında da rahatlıkla giyilebilecek yok gibi serisinin tanıtımına büyük önem veriyor. Eee, koca altı aylık ilkbahar yaz sezonunu boş geçirmenin ne gereği var değil mi? Elbette Penti son senelerde ürün portföyünü çok genişletti. Terlikten bikiniye, iç çamaşırından bornoza kadar değişen bir yelpazede ürün satıyor. Böylece senenin her dönemi satış miktarları artıyor ancak Penti temelde bir çorap markası ve asıl cirosu da çorap satışından geliyor.

Penti Yok Gibi Külotlu Çorap reklam görseli
Peki Penti yok gİbi nAsıl bir çorap? Daha önce de bir yazıda değindiğim gibi 5 denye kalınlığı ile bir külotlu çorap ne kadar ince olabilirse o kada ince. Yüksek elsatan (lycra) oranı ile çok esnek ve formunu uzun süre koruyan bir çorap aynı zamanda. Yüzde 16 elastan oranı gerçekten de ince dokuyla brlikte bacağa çok ama çok iyi oturan bir yapı getiriyor beraberinde. Geniş bel bandı hem beliizi sıkmıyor hem de iz yapmıyor.

Kısacası oldukça rahat bir çorap. Peki yazın giymek için iyi bir çorap mı? Daha önceki bir yazıda da yazdığım üzere ben yazın çoraptan kaçınabildiğim kadar kaçınırım ama eğer yazın külotlu çorap giymek kaçınımaz ise o zaman Penti Yok Gibi Külotlu Çorap çok iyi bir tercih. 5 denye kalınlığında olmasına ve yüksek lycra oranına rağmen aşırı derecede parlak bir çorap değil. Bu da bacağınızda yeni kremlenmiş bir görünüm oluşturuyor ki doğru renk tercihi yaptığınızda gerçekten de bacağınızda çorap yokmuş gibi bir görüntü yaratıyor.

Penti Yok Gibi Külotlu Çorap 8 renk seçeneği ile geliyor ve konsepte uygun olarak bu sekiz rengin dördü ten tonlarında olduğu için bacağınızın tonuna en uygun külotlu çorabı seçmek kolaylaşıyor.


Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
SİYAH
Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
BRONZ
Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
SAHRAK
Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
KAŞMİR
Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
TEN
Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
LAVİ
Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
PUDRA
Yok Gibi 5 Den Külotlu Çorap
LACİVERT

Uzun lafın kısası Penti Yok Gibi gerek kalitesi gerekse renk seçenekleri bakımından yazın külotlu çorap giymekteten kaçınamayan kadınlar ve yaz gecelerinde davetlerde şıklığından ödün vermek istemeyen hanımlar için gerçekten de iyi bir seçenek. Bacak tonunuza uygun bir iki çifti çorap çekmecenizde tutmakta fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...