Paylaşmak Güzeldir

7 Ağustos 2013 Çarşamba

Külotlu Çorap Fetişi (2)

Daha önce külotlu çorap fetişinin sebeplerinden bahsetmiştim. Biz kadınlara anlaması zor gelen bir şey ama arzu edersek nasıl da kendi lehimize kullanabileceğimiz bir silah olduğundan bahsedeceğim bu gün de. Evet, yanlış duymadınız, erkeklerin ince çorap tutkusunu nasıl onlara karşı kudretli bir silah, adeta sihirli bir değnek gibi kullanabileceğinizi anlatacağım. Burayı ziyaret eden beyler de belki kimi sırlara vakıf olarak ayrılabilirler sayfamızdan.

1 - Bacaklarınıza ilgi göstermesini sağlayın


Arada sırada (ancak her zaman değil) onun seksi bulduğunu bildiğiniz çoraplarınızı giyin. Bakmak, dokunmak, okşamak isteyecektir. Ona izin verin ama her zaman değil. Erkek arkadaşınız ya da eşinizin sevdiği çorapları onunla dışarı çıkarken ya da işe giderken giyin. Burada elbette süper seksi vucut çorapları gibi bir şeylerden bahsetmediğimizi, gündelik oalrak giyebileceğiniz bir çift çoraptan bahsettiğimizi var saydım. Aklı sürekli sizde olacaktır. Beraber eve döndüğünüzde ya da siz işten eve döndüğünüzde (ya da eşiniz sizden sonra geliyorsa o gelene kadar bekleyin) bacaklarınızı okşamasına izin vermeden üstünüzü değiştiriverin. Gecenin ya da günün beklentisi bir anda boşa çıkınca adamınız bozulacaktır ama bu onun üstündeki gücünüzü arttıracak. Çünkü bir sonraki sefere hemen üstünüzü değiştirmeyecek, ona ne kadar da seksi gelen çoraplı bacaklarınıza dokunmasına izin vereceksiniz. 

Aslında bu tavsiye külotlu çorap ya da jartiyer gibi bir aksesuar söz konusu olmadan da işe yarayan bir tavsiyedir. Beklentiye, hayal gücünü kullanmak zorunda kaldıkları beklenti dolu bir rüyaya atmak erkeklerin ilgisini üstünüzde tutmaya yarar. Her zaman. Burada kritik nokta gösterip de vermemeyi, nazlanmayı dozunda bırakmayı bilmek. Hiç bir şekilde onun asla sizin çoraplı bacaklarınıza ulaşamayacağını düşünmesine sebep olmamalısınız. Ona seksi gelen bu haliniz arada sırada ulaşabildiği ama her zaman da elinin altında olmayan bir vaat olarak kalmalı. Ancak dikkat edin ve herhangi bir cinsel oyunu ödül ve ceza sisteminin bir parçası haline getirmeyin. Bu tehlikeli bir yoldur ve genellikle kötü biter.

2 - Onu üstünüzde sadece çorap ile karşılayın


 Eğer gerçek bir çorap fetişisti ise bunu  sizden çoktan istemiştir. Eğer utangaçsa ya da ilişkiniz henüz daha o kadar samimi bir hal almadıysa da aklından geçiyordur. Üstünüzde sadece jartiyer çoraplarınız ya da sadece bir çift ince külotlu çorap ile karşısında olacağınız anı mutlaka hayal ediyordur. Eğer sizden bunu istedi ya da ima etti ve siz de red ettiniz ay da anlamazlıktan geldiniz. Neden? Size çok ters gelmesin. Bir dahaki sefere olur deyin. Ya da insiyatifi elinize alın ve bir akşam yanınıza yatmaya geldiğinde ona güzel bir sürpriz yapın. Bir bornoz ya da geceliğin altından medana çıkacak çorap hariç çıplak bedeniniz de inanılmaz iyi bir sürpriz olacak. 

3 - Ucuz hissetmeyin - hissettirmsine izin vermeyin


Biliyorum seksi iç çamaşırları ve özellikle de vucut çorabı gibi aksesusarlar kendinizi hayat kadını gibi hissettirebilir. Bu düşünceyi aklınızdan çıkarın. Bu aksesuarların erkekler üstündeki etkisi aslında tam tersine kendinizi iyi ve güçlü hissettirmeli size. Bunu sadece erkek arkadaşınız için yapmadığınızı o seksi kıyafeti, ya da ince naylon parçasını kendi keyfiniz, kendi gücünüz, kendi kontrolünüz için giydiğinizi düşünün. Merak etmeyin seksi aksesuarların etkisi bir süre sonra sizin de iyi hissetmenizi sağlayacak.

Son söz: Erkekler basit yaratıklardır. Gözlerine seksi görünecek kıyafetler ve gururlarını okşayacak bir iki söz ile yelkenleri suya indiriverirler. Gücü elinize alın. 

9 yorum:

  1. dünyada bir erkeği en iyi anlayan kişisiniz heralde :) umarım değerinizi bilen vardır :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. Biraz abarttın ama yine de iyidir :)

      Sil
    2. bu yazını okuyunca direk öyle hissettim ben :) biraz duygularıma yenilip abartmış olabilirim tabi. ama anlıyorsundur sende beni:)

      Sil
    3. Keske siyah külotlu corap giymeyi benimsemiş bakımlı ayakları olan ve onlara saatlerce masaj yapmama izin veren birisi çıksa 05524014060

      Sil
  2. Bizi de o kadar basit sanma yalnız :) İstediğimizi elde etme yönünde bizimde karşı konulamaz silahlarımız mevcut ;)

    YanıtlaSil
  3. Kadir, kendinizi dayanılmaz buluyor olabilirsiniz. Belki de öylesinizdir ama inanın bana bir erkeğin silahları bir kadına kıyasla sapanın tank karşısındaki hali gibi kalır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle kendimizi dayanılmaz bulmuyoruz, bu konuda kadınların karşısında çok zayıf olduğumuzu peşinen tartışmasız kabul de ederim...
      Tanka karşı taş, savaşa karşı Beşiktaş! :))

      Sil
    2. Kesinlikle haklısınız Seval Hanım, bu konuda kadınların bizden üstün olması hoşuma da gidiyo, eşimin çoraplarıyla bana istediğini yaptırabileceğini ima etmesi bile inanılmaz bir haz veriyor

      Sil
  4. Bursa dan külotlu corap lı footjob yapılmasını coooook seviyorum ne güzel oksuyor külotlu çoraplı ayaklar yaragımı külotlu corap lı ayak parmaklarından baslayıp bacaklarını kalcalarını gotunu amını yalayıp zevke getircen

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...