Paylaşmak Güzeldir

9 Haziran 2013 Pazar

Günün Çorabı - Penti Yok Gibi

Penti Yok Gibi Külotlu Çorap
Bu ince külotlu çorap ilk piyasaya çıktığında yaz çorabı olarak çıkmamıştı aslında. Ama son bir iki senede 10 denyeden daha ince çoraplar yaz için pazarlanmaya başlanınca Penti Yok gibi de yaz portfoyünde yer almaya başladı. Pek güzel. Penti yok gibi 5 denye kalınlığı ile piyasadaki en ince çorap. Eğer ten renginizi tutturabilirseniz gerçekten yok gibi duran bir külotlu çorap. Yazın ince çorap giymek zorunda kalan ancak bunu çok da öyle afişe etmek istemeyenler için uygun. İnce olmasına rağmen bacağı gerçekten sıkı sıkı saran yapısı ile hem bacaklara orta derecede destek sağlıyor hem de sarkma gibi sorunlar yaratmıyor. Ancak sıcak havalarda sadece ince olduğu için havada falan olmasını beklemek yersiz. Bu arada tahmin ettiğimden daha sağlam çıkmış olsa da yine de günlük kullanım için biraz fazla narin bir çorap olduğunu da ekleme lazım. Burunsuz yapısı ile özellikle topuklu ayakkabı ile giyildiğinde burun kısmından kaçma riski oldukça fazla. Üstelik fiyatı da web sitesinde 7.75 TL ki günlük bir çorap için fazla bir fiyat sayılır.

Bu külotlu çorabı cazip kılan özelliklerden birisi renk seçeneğinin bol olması. Sokak başındaki çorapçınızda ya da en yakındaki penti mağazasında bile bütün renkleri bulmanıza imkan yok ama eğer internetten alışveriş yapıyorsanız o zaman web sitesinden tüm renk ve beden seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

Ben yazın çoraptan kaçabildiği kadar kaçan birisi olduğum için fazla tavsiye etmem. İlle de bacaklarınızda bir şey olsun istiyorsanız bence tay giyin. Hem sıcağa karşı daha iyi koeuma sağlamış olu hem de gençlik modasına ayak uydurmuş olursunuz. Yok gibi serisini kışın abiye kıyafetlerle şık bir görünüm yakalamak için de tercih edebilirsiniz elbette.

FİYAT / ADET

7,75 TL

RENK SEÇİMİ: Açık Lacivert

SiyahAçık LacivertPudraTenSahraLacivertKaşmir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...