Paylaşmak Güzeldir

1 Aralık 2013 Pazar

Türkiye ve Yurtdışında Internet Üzerinden Çorap Sipariş Etmek Üstüne

Bu defa fazla uzatmadan sözü Mantyhose Çorap'a bırakacağım. Zaten o ne diyeceğini iyi biliyor.



İnternet üzerinden çorap satışı yapan yabancı firmalar ürünlerini tanıtırlarken ürün sayfasında kullanıcı yorumlarına da yer vermekteler.Bu konuya daha önce değinmiştim ama tekrar bir şeyler daha yazmak istedim.Ben de bu okuyucu yorumlarını dikkate alarak daha güzel ürünlere yönelmiştim.Bazen doğru seçimler yapamadığım da oldu tabi.Yanlış seçimlere daha sonra değineceğim.

 Uktights ve Tightsplease firmaları bu okuyucu yorumlarına önemli bir yer ayırmakta.Kullandığınız ürün hakkında yapacağınız yorum olumlu yada olumsuz dahi olsa ürün sayfasında yer almakta.Sizin yaptığınız alışverişler doğrultusunda size iletiler göndererek bilgilendirmekte.Kışlık bir çorap almış olsanız bile kış sezonu gelince bu ürünü geçen yıl aldığınızı ve şu an satışta olduğunu belirten iletiler göndermekteler. Tightsplease 'in internet sayfasında ise erkek külotlu çorapları ile ilgili olarak bir sayfa oluşturulmuş.
Bu sayfada erkekler için özel olarak üretilmiş külotlu çoraplar yok.Firma, kendilerinden külotlu çorap alan erkekler olduğunu bildiğinden (ki bunu da sayfalarında  da belirtiyorlar) en çok aldıkları ürünleri bir başlık altında toplamış.Erkekler için külotlu çorapların da bulunduğu bu sayfalarda her türlü çorap var."Nasıl ve neden" diye sormadan biraz da pazarlama taktiği doğrultusunda ürünlerini satmakta.Böyle bir şey yapmış olması sanırım külotlu çorap yada ince çorap kullanan erkeklerin daha rahat davranmasını sağlıyor olabilir.

    Bu gibi konular hakkında Daymod firmasının bazı yetkilileri ile görüşmüştüm.Özellikle ürün tanıtımlarının yapıldığı sayfalarda kullanıcı yorumlarına yer verilebileceğini bunun yanı sıra erkek  çorapları ile ilgili bazı konuları da görüşmüştük. Daymod firması ürettiği çoraplar ve düşünceleri ile Avrupa firmalarından herhangi bir farkı yok.Bence bu alanda Türkiye' nin en iyisi..  Daymod çoraplarına ilerde daha sık değineceğim özellikle Elit20 ve Elit40 ürünlerine..

   
Daymod demişken, Elit40 çorabının gerek kalite ve fiyat bakımından gerekse kullanışlılığı  bakımından oldukça iyi bir ürün olduğunu tekrar belirtmeden geçemeyeceğim. Tam bir genelleme yapmak istemiyorum ama Daymod çoraplarının ince ve şeffaf olanlarında bildiğim kadarıyla ağ kısmı yok.Yani ağ bölümüne herhangi ekstra bir parça dikilmemiş.Oldukça rahat bir çorap. Daymod Elit40 ,Falke Active Support40 tarzında bir ürün aslında.Bacakta duruşu,rahatlığı ve hafif saten parlaklığı ile birbirlerine benzeyen çoraplar.Falke Support40 içerdiği elastan oranı ve Daymod gibi özel dokuması ile bacağınıza gün boyunca destek olmakta.Falke' nin özelliklerinden biriside topuk kısmının da parmak ve külot bölümü gibi güçlendirilmiş olması.Bu çoraptaki elastan oranı %26,Falke Active Support20 ' de ise %42.Falke ve Daymod' dan bahsederken niyetim iki markayı kıyaslamak değil.Bu konunun yanlış anlaşılmasını istemem.Falke Support 40 şuan bildiğim kadarıyla 25-27 Euro aralığında satılmakta.Tavsiye edebileceğim ,kaliteli ve kullanışlı bir çorap.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...