Paylaşmak Güzeldir

12 Ekim 2013 Cumartesi

Hemşire kostümü - Beyaz jartiyer ya da beyaz külotlu çorap olmadan eksik kalır

Nadiren de olsa kostümlü partilere ya da Amerikalıların cadılar bayramına benzer davetlere giderken sıklıkla seçtiğim karakter seksi ama aynı zamanda cani hemşire karakteri oluyor. Hem beyazlar içerisinde masumiyet timsali ama aynı zamanda kısa eteği ve ince beyaz jartiyer çorapları ya da beyaz külotlu çorapları ile baştan çıkarıcı ve karşı konulamaz...Böyle kostüm içeren role playing partileri hoşuma gittiği gibi kendimi kostümlü fantazilere de açık hissediyorum. Bu yazıda bir kaç hemşire kostümü göstereyim dedim...Baklamı benden başka kimler için seksi hemşire kostümü baştan çıkarıcı bir şey?
Bu benim pek de giymeye cesaret edebileceğim bir şey değil. Fazla seksi bir hemşire kıyafeti olduğundan dolayı değil. Popom bu kostümü kaldıracak kadar küiük değil de ondan. Gittigidiyor.com adresinde 45 liraya satılıyor ve rolep laying oyunlarına razı edebileceğiniz bir sevgiliniz varsa ya da erkek arkadaşınıza seksi hemşire fantazisi yaşatmak istiyorsanız deneyebilirsiniz. Fazla pahalı değil. Fiyata beyaz jartiyer çorabı dahil değil. Onun için çorap mağazalarına bakmanız gerekecek. 

 İşte bu benim cesaret edebleceğim bir şey gibi duruyor. Hemen hemen tüm bu tip kostümlerde olduğu gibi bu seksi hemşire kostümüne de beyaz fileli çorap dahil değil. Ancak hemşire kostümü beyaz külotlu çorap ya da beyaz jartiyer olmadan tamam sayılmayacağı için bir şekilde çorabın da edinilmesi lazım. Beyaz file çorap giymek zorunda değilsiniz. İnce beyaz külotlu çorap ya da beyaz jartiyer çorabı da bu kostümü tamamlamak için birebir olabilir.

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...